Gentis
Gentis
Accueil

JobsMissionsMédiaÉtudes de cas
Contactez-nous à tout moment via
hello@gentis.com

Nos dernières offres

Trouvez le job de vos rêves !

Filtrer

Lieu
Catégories
Compétences
Langues


163 Opportunités d'emploi
Sales
08/12/2023

Senior Recruiter/ Teamleader

Hey Jij!Ja, jij daar, met die natuurlijke leiderschapsvibe en die onstuitbare drive om een team naar successen te leiden. Heb je altijd al gedroomd van een rol waarin jouw leiderschapsskills volledig tot hun recht komen? Nou, hier is je kans!Over Gentis:Gentis is niet zomaar een bedrijf. We zijn een bruisende gemeenschap van innovators, doeners en teamplayers die de norm uitdagen en streven naar excellentie. Ons DNA bestaat uit toewijding, creativiteit en een passie voor vooruitgang. Nu hebben we jou nodig om ons team te versterken als Teamleader.Jouw Uitdaging:Als Teamleader bij Gentis ben jij de aanvoerder, de motivator, de drijvende kracht achter ons team van getalenteerde professionals. Jij gaat voorop en zorgt ervoor dat iedereen met je mee marcheert naar succes.Wat Jij Gaat Doen:Je leidt en inspireert jouw team met jouw charismatische stijl.Samen met het team stel je duidelijke doelen en werk je toe naar gezamenlijk succes.Je bent een visionair, denkt strategisch en vertaalt dit naar praktische acties.Dagelijkse aansturing en ondersteuning van teamleden om het beste uit henzelf te halen.Je zorgt voor een positieve, energieke werkomgeving waarin successen gevierd worden.Wat We Zoeken:Een natuurlijke leider met minstens 3 jaar ervaring in een leidinggevende rol.Communicatief sterk, met het vermogen om een team te inspireren.Overtuigende probleemoplosser met een resultaatgerichte mindset.Bachelor- of masterdiploma in een relevant vakgebied.Een dosis enthousiasme en een vleugje humor.

PermanentBelgiumOn site
Sales
08/12/2023

Business Consultant

Bij Gentis zijn we op zoek naar een getalenteerde en gedreven Business Consultant om ons dynamische team te versterken. Als Business Consultant ben je de schakel tussen onze klanten en ons ervaren team van experts. Je speelt een cruciale rol bij het begrijpen van de zakelijke behoeften van onze klanten en het bieden van op maat gemaakte oplossingen die hun bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.Functieomschrijving:Als Business Consultant werk je nauw samen met klanten om hun zakelijke uitdagingen te begrijpen en te analyseren. Je vertaalt deze inzichten naar praktische en innovatieve oplossingen die aansluiten bij de doelstellingen van de klant. Je adviseert op strategisch niveau en begeleidt klanten door het implementatieproces.Verantwoordelijkheden:Analyse van Bedrijfsbehoeften: Voer diepgaande analyses uit om de specifieke zakelijke behoeften van klanten te begrijpen en te documenteren.Strategisch Advies: Bied strategisch advies aan klanten over hoe ze hun bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren en efficiënter kunnen werken.Oplossingsontwikkeling: Werk samen met ons team van experts om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van de klant.Implementatiebegeleiding: Begeleid klanten tijdens het implementatieproces, zorg ervoor dat de oplossingen naadloos worden geïntegreerd in hun bedrijfsactiviteiten.Klantrelatiebeheer: Onderhoud sterke relaties met klanten, begrijp hun evoluerende behoeften en identificeer kansen voor verdere samenwerking.Gewenst Profiel:Bachelor- of masterdiploma in bedrijfskunde, informatietechnologie of een gerelateerd veld.Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol als business consultant of recruiter.Uitstekende analytische en probleemoplossende vaardigheden.Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.Vermogen om effectief samen te werken in teamverband.Proactieve en resultaatgerichte houding.

PermanentBelgiumOn site

Le job de vos rêves n’est plus qu’à un clic.

Envoyez-nous votre CV et nous vous mettrons directement en contact avec l'un de nos recruteurs spécialisés qui vous guidera dans la recherche de l'emploi de vos rêves !

Numéro de téléphone
Phone
Candidat

Témoignages

Rejoignez notre communauté active de professionnels et découvrez votre potentiel.

Pour vous tenir au courant de nos dernières actualités.